Ο Μάρκο Νίκολιτς έδωσε κανονικά το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με 2-2 κόντρα στον Βόλο, παρότι αποβλήθηκε μετά τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ο Σέρβος τεχνικός σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην αποβολή του, αλλά και για τις διαιτητικές αποφάσεις του Τσιμεντερίδη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Είναι ανόητο να μιλάμε για αυτά, η κατάσταση παραμένει έτσι από το καλοκαίρι. Εμάς μας χαρακτηρίζει η συσπείρωση. Είμαστε ενωμένοι».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ δικαιούταν τη νίκη και τώρα η προσοχή όλων στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Στο αρχικό του σχόλιο ανέφερε: «Φεύγουμε με τον ένα βαθμό. Ήρθαμε για τη νίκη και είμαι πεπεισμένος ότι αξίζαμε τη νίκη. Μας σταμάτησαν οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα, τα δοκάρια, τα γκολ που ακυρώθηκαν. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά τα δοκάρια και ο τερματοφύλακας μας σταμάτησαν. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια, οι παίκτες έδειξαν απίστευτη αποφασιστικότητα και στα αποδυτήρια. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που αντιμετωπίσαμε. Παραμένουμε ενωμένοι, συσπειρωμένοι και δυνατοί και συνεχίζουμε να πολεμάμε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υποστήριξη και την αναγνώριση από τους φιλάθλους μας. Δικαιούμασταν τη νίκη, σφάλαμε στο πρώτο τέρμα, κάποια λάθη πρέπει να τα βγάλουμε από το παιχνίδι. Τώρα όσον αφορά το πέναλτι, δεν θέλω να σχολιάσω, δεν υπήρχε κανείς εκεί κοντά. Στρέφουμε το μυαλό μας στο ματς με την ΑΕΛ».

Για το τι συνέβη στην αποβολή του, αλλά και για τις διαμαρτυρίες στον : «Ήταν σαφή τα πράγματα μπορείτε να γράφετε ως την άλλη βδομάδα. Υπάρχει φάουλ, όπως το είδα, στον Βίντα. Στο πέναλτι στον Πήλιο χτύπησε η μπάλα ψηλά και δεν ήταν κανείς εκεί. Είναι ανόητο να μιλάμε για αυτά, η κατάσταση παραμένει έτσι από το καλοκαίρι. Εμάς μας χαρακτηρίζει η συσπείρωση. Είμαστε ενωμένοι. Ο Ναλιτζής πήγε στον διαιτητή μόνος του από τον πάγκο, ενώ υπήρχαν πολλοί από τον Βόλο και αποβλήθηκε. Εγώ ζήτησα απλά μια εξήγηση και μου βγήκε κόκκινη. Μετά ο διαιτητής μου εξήγησε ότι άκουσε μια άσχημη λέξη από μένα στα σέρβικα. Μπράβο στους διαιτητές στην Ελλάδα που γνωρίζουν σέρβικα. Με τα 25 χρόνια εμπειρίας στους πάγκους έχω τη γνώση πως γίνεται η επικοινωνία με τους διαιτητές. Είναι φυσιολογικό να ζητάς εξήγηση. Όταν ένας διαιτητής φέρεται τόσο αμυντικά απέναντι σε τι, στις λέξεις; Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Συσπείρωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»

TAGS: A.E.K.