Μέλι… έσταζε ο παίκτης της Μπουντούτσνοστ, Ντανίλο Νίκολιτς, για τον Γιώργο Πρίντεζη, τον οποίο χαρακτήρισε θρύλο του Ολυμπιακού και έναν από τους καλύτερους φόργουορντ της Ευρωλίγκας.

«Θέλουμε πολύ μία εκτός έδρας νίκη, καθώς δεν θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που νικάει μόνο στην έδρα της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλοί. Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε», δήλωσε αρχικά ο 25χρονος φόργουορντ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, για το ματς ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Σε ερώτηση για το ποιος παίκτης τον έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση: «Σε αυτό το επίπεδο ξέρεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για εκπλήξεις, αλλά ανυπομονώ να παίξω κόντρα στον Γιώργο Πρίντεζη, αυτή την εβδομάδα. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας θρύλος του Ολυμπιακού και ένας από τους καλύτερους φόργουορντ της Ευρωλίγκας. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και ελπίζω να είμαι ένας καλός αντίπαλος για εκείνον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Στο T-Center ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέπει το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα από τη σουίτα του

Πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ και… φλερτάρει με την εξάδα η Ζάλγκιρις!

Άφησε πίσω της τα κακώς κείμενα η Φενέρμπαχτσε και λύγισε την Ολίμπια Μιλάνο

Ζέρβας: «Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κλειδώσει το πλεονέκτημα στη Βαλένθια»

Αποθεώθηκε στην επιστροφή στην «Ulker Sports Arena» ο Γκούντουριτς: Το υπέροχο βίντεο της Φενέρμπαχτσε

Χωρίς Χολμς και Τολιόπουλο η 12άδα του Παναθηναϊκού για Ερυθρό Αστέρα

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο ενόψει Ερυθρού Αστέρα: «Ελάτε νωρίς, στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας»

Η αποθέωση Μπαρτζώκα, ο Μεντιλίμπαρ και η μαγεία Μιλουτίνοφ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μπασκόνια

Πετρίδης: «Ματς-τελικός για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Με νίκη ελπίζει για 6άδα, αντίθετα μπλέκει πολύ»

Ζέρβας: «Με στολή περιπάτου και κουρασμένος ο Ολυμπιακός, αλλά η δουλειά έγινε - Φοβερή σεζόν ο Μιλουτίνοφ»