Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την εικόνα, δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Asteras AKTOR, τονίζοντας πάντως ότι είναι σημαντικό πως η ομάδα του πέρασε από ένα γήπεδο που παραδοσιακά τη δυσκολεύει.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 10-15 λεπτά, θα μπορούσαμε να βάλουμε δύο-τρία γκολ σε αυτό το διάστημα. Μετά το ματς ισορρόπησε, βρήκαμε ένα εκπληκτικό γκολ με τον Γιόβιτς και είχαμε ευκαιρίες με τον Βάργκα και τον Μουκουντί.

Κρατάμε το αποτέλεσμα, η εικόνα πρέπει να είναι καλύτερη. Έμαθα ότι σε αυτό το γήπεδο η ομάδα είχε δύσκολα αποτελέσματα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τους τρεις πόντους. Παραμείναμε στην κορυφή και αυτό είναι το σημαντικό.

Ήταν πολύ ευχάριστο που είχαμε τόση στήριξη από τον κόσμο. Αναγνώρισαν την προσπάθεια της ομάδας, μας έδωσαν ώθηση σε δύσκολες στιγμές. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, κι εγώ και οι παίκτες μου. Είναι κομβική η παρουσία τους είτε εντός είτε εκτός έδρας, μας δίνουν πολύ μεγάλη ώθηση»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζαλίδης: «Πλέον η ενδεκάδα της ΑΕΚ θα ξεκινάει από τον Μάγερ - Ο Νίκολιτς περιμένει έναν ακόμη χαφ»

Αλλάζει το πλαίσιο για τις Β' ομάδες: Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ' Εθνική και ανόδου στη Superbet League 2!

Σιώπης: «Ευχαριστώ την Παναθηναϊκή οικογένεια για όλη τη στήριξη και την αγάπη της»

Το «μπαμ» της ΑΕΚ στο Άπελντορν: Ο Μάγερ υπογράφει, ανακοινώνεται και εντάσσεται στην προετοιμασία!

Η δικαίωση του Κουτσερένκο: Κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League από τη Sofascore

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Στέφαν Ορτέγα: «Πρώτος στόχος το Champions League, πάντα να είμαστε πρωταθλητές εδώ»

ΑΕΚ: Χαλάρωμα με βόλτα στο κέντρο του Άπελντορν για παίκτες και στελέχη

Άμεσα στην Ελλάδα ο Γκουστάβο Σα, δανεικός στον Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ λένε οι Πορτογάλοι!

Τσακίρης: «Πιστοποιεί την ποιοτική ενίσχυση το φετινό καλοκαίρι η ΑΕΚ - Πολυεργαλείο με εξαιρετικό αριστερό ο Μάγερ»

TAGS: A.E.K.