Για ένα άσχημο περιβάλλον για ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο 1-1 της ΑΕΚ με την Κηφισιά στη Λεωφόρο. Ο Σέρβος τεχνικός πρόσθεσε πως η Κηφισιά το άξιζε, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι αλλαγές της ΑΕΚ δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Στο αρχικό του σχόλιο ανέφερε: «Αφήσαμε δύο βαθμούς στο 97'. Η Κηφισιά το άξιζε σε αυτό το πολύ άσχημο περιβάλλον. Τα επίπεδα της ενέργειας δεν ήταν στο απαιτούμενο επίπεδο. Το περιβάλλον ήταν καταστροφικό για ποδόσφαιρο. Το περίεργο είναι ότι από αύριο θα μας κάνουν ομιλίες για την Ομοσπονδία για τους κανόνες που ισχύουν και για το πότε θα επιστρέφει ένας παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει βέβαια δικαιολογία. Καταστροφική η ατμόσφαιρα και το γήπεδο και κάποιες μικρές λεπτομέρειες οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τον τρόπο που μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΚ και για τη διαχείριση του 0-1: «Μέχρι τα πρώτα 30 λεπτά δεν είχαμε καλή απόδοση. Η Κηφισιά το ήθελε περισσότερο. Παίξαμε στον ρυθμό τους. Χάσαμε μονομαχίες. Οι αλλαγές που κάναμε δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Όταν έρχεσαι από τον πάγκο, δίνεις κάτι παραπάνω. Έτσι όπως λέω τα μπράβο, τώρα θα πω ότι είναι η στιγμή της κριτικής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκονσάλες: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βάλω πολλά γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου»

Λέτο: «Ο βαθμός είναι δίκαιος, με βάση την εικόνα μας βέβαια αξίζαμε και τη νίκη»

Ζότα Σίλβα: «Πρέπει να στηρίζουμε όλοι μαζί την ομάδα σαν οικογένεια»

Τα είπαν Ηλιόπουλος-Νίκολιτς στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου μετά την γκέλα της ΑΕΚ

Αντωνόπουλος: «Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, μας στοίχισαν οι λεπτομέρειες»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει παιχνίδια και χρόνο μέχρι να είναι έτοιμος»

Κετσετζόγλου: «Deja vu από το '23-'24 για την ΑΕΚ - Μπορεί να στοιχίσουν αυτοί οι χαμένοι βαθμοί…»

Το γκολ του Ζότα Σίλβα και οι υπόλοιπες φάσεις από το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τη νίκη στην Τρίπολη μαζί με τον κόσμο της ομάδας

Κέρκεζ: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου - Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα, εμείς έχουμε άλλο στόχο»

TAGS: A.E.K.