Την αισιοδοξία της πλευράς του Ταϊλανδού Παϊρότζ, για οριστική αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. «Σε 10 μέρες θα έχουν νεότερα από τον οικονομικό έλεγχο» πρόσθεσε, ενώ συνέστησε υπομονή στο όλο θέμα.

Από ‘κει και πέρα, ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού τόνισε πως μέσα στην εβδομάδα επίκειται ραντεβού της πλευράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με την Κυβέρνηση για το Athens Alive, όπου ίσως προκύψουν… νεότερα και από αυτό το μέτωπο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ραντεβού του Νίκου Νταμπίζα με τον Χρήστο Δώνη για να «τελειώσει» η ανανέωση της συνεργασίας του με τους πράσινους, ενώ υπογράμμισε ξανά πως δύσκολα θα παραμείνει ο Ρόμπιν Λουντ.

Τέλος, αναφέρθηκε στον κίνδυνο που ελλοχεύει –λόγω του ότι οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι- να γίνουν προσφυγές και ο Παναθηναϊκός να χάσει τους παίκτες του, τους οποίους δεν θα μπορεί να αντικαταστήσει λόγω της σχετικής απαγόρευσης που του έχει επιβληθεί, μετατρέποντας σε… βουνό την επόμενη σεζόν.

Ακούστε όσα είπε στους 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του αγώνα Ατρόμητος-Βόλος ELABET

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Το μήνυμα συμπαράστασης του ΟΦΗ στον Μελ μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Τάισον: «Θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και αφοσίωση - Μετράει μόνο το ματς με Ολυμπιακό»

Έκπληξη από Asteras AKTOR: Έκλεισε για προπονητή τον 36χρονο, Γκονζάλο Φέιο!

Τσακίρης: «Εκεί χάθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Το μοναδικό κέρδος από την ήττα»

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Νίκας στους 94,6: «Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση που μας βάραινε - Το ίδιο σουτ στην προπόνηση το έστελνα άουτ»

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»