Η ισοπαλία με την ΑΕΚ καθιστά πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή, αλλά ο Τάσος Νικολογιάννης περιμένει πολύ καλύτερους τους «πράσινους» με τους παίκτες που έλειψαν χθες πολύ αλλά θα επιστρέψουν.

«Ο Παναθηναϊκός θα έχει επιστροφές με τον Άρη. Ο Βέλεθ θα μπει από την Τετάρτη στις προπονήσεις και επιστρέφουν ο Αλεξανδρόπουλος και ο Ιωαννίδης. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Αϊτόρ στον ώμο, αλλά λογικά θα προλάβει. Με αυτές τις επιστροφές θα μιλάμε για διαφορετική ομάδα που μπορεί να πάρει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για το τι έφταιξε για τη χθεσινή εμφάνιση στο 1-1 με την ΑΕΚ; «Ήταν ένα από τα χειρότερα 60λεπτα του Παναθηναϊκού φέτος, που δεν το πλήρωσε παρά μόνο μην κερδίζοντας. Το θετικό είναι πως πήρε το καλύτερο που μπορούσε από αυτό το ματς, γιατί βάσει εικόνας θα μπορούσε να χάσει κι αυτό θα ήταν καταστροφικό. Ο Κουρμπέλης ακόμη δεν είναι έτοιμος για να αντεπεξέλθει σε τέτοια παιχνίδια μετά από τόσο μεγάλη αποχή. Ο Ρούμπεν επίσης δεν ήταν καλός, ενώ ο Γκατσίνοβιτς προερχόταν από ίωση και διακρίθηκε μόνο στο επιθετικό κομμάτι. Ο Βιγιαφάνιες δεν μπορούσε να παίξει πάνω από 30-40 λεπτά γιατί προερχόταν από θλάση και ο Αλεξανδρόπουλος ήταν τιμωρημένος. Άρα μιλάμε για μια ενδεκάδα ανάγκης, ειδικά στο κέντρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube