Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά την επιστροφή του Χουάνκαρ στις προπονήσεις, ανέφερε: «Η επιστροφή του Χουάνκαρ είναι η είδηση της ημέρας. Ας ελπίσουμε να είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, αυτή τη στιγμή αισθάνεται καλά. Η πορεία θα δείξει πότε θα είναι έτοιμος. Πέρασε ένα μεγάλο σοκ, είχε πρόβλημα στην ακοή του από τη ρίψη της κροτίδας. Τις πρώτες μέρες που προσπάθησε δεν μπόρεσε να προπονηθεί. Σήμερα ένιωθε καλύτερα και έκανε προπόνηση, δεν μπορώ να πω πότε θα είναι έτοιμος, θα το δούμε».

Σχετικά με τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Ο Τζούριτσιτς είχε καλή απόδοση στο φιλικό κόντρα στο Βέλγιο. Έπαιξε σε διαφορετικές θέσεις και είχε φάσεις να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Σχετικά καλή απόδοση είχε και ο Μλαντένοβιτς ως φουλ μπακ, στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Αύριο παίζει η Σλοβενία, που είναι μία ανάσα από την πρόκριση. Θα είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να έχει ξένους διεθνείς στο Euro».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιλογή να εκτίσει ο Μλαντένοβιτς την ποινή του λόγω καρτών με τον Ατρόμητο: «Ο Μλαντένοβιτς θα εκτίσει με Ατρόμητο, στο πρώτο ματς του δευτέρου γύρου. Θέλει να πάει την απουσία του όσο πιο αργά γίνεται ο Γιοβάνοβιτς, ώστε να έχει επανέλθει όσο είναι δυνατόν ο Χουάνκαρ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με κεφαλιά του Ταμπόρδα, έδιωξε καθοριστικά ο Ζολιμπουά!

Τσακίρης: «Απομένει μόνο η ανακοίνωση για την επέκταση του Γιόβιτς - Το μεγάλο ''πρέπει'' ανταπόκρισης στην Τρίπολη»

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από την πρώτη προπόνηση του Αλγουαθίλ

Επιμένει ο Παναθηναϊκός: Απείλησε ξανά την Κηφισιά με Κάνγκουα και Λιβάι

Τεράστια χαμένη τριπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με το... καλημέρα

Τσορμπατζόγλου: «Στα 4 εκατ. ευρώ η οψιόν για τον Μπανζά - Με Ντιέγκο Κόστα η 11άδα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη»

Live Streaming: Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Γρηγορίου: «Πέναλτι στη φάση του Γκαρέ - Ο Μορόν κάνει προσπάθεια, γι' αυτό και αρχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής»

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την επιστροφή του Κορδόν

Τσανάκας: «Ασφαλής επιλογή ο Ιμανόλ σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική διάδοχη κατάσταση»