Η έλλειψη προβλημάτων θα επιτρέψει στον Φατίχ Τερίμ και την διαχείριση των δύο αγώνων του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, με... φόντο το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα στον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το καλό νέο. Θα μπορέσει να διαχειριστεί τα δύο παιχνίδια με τη Λαμία ο Τερίμ. Ειδικά το δεύτερο γιατί ακολουθεί μετά το πολύ σημαντικό ματς με την ΑΕΚ. Δεν νομίζω ότι θα πάει σε πολλές αλλαγές την Κυριακή, αν είναι όλοι καλά. Το μόνο που πιστεύω είναι ότι μπορεί να δούμε Σπόραρ με Ιωαννίδη μαζί, από την αρχή. Για να πιέσει την αντίπαλη άμυνα, να βρει ένα γρήγορο γκολ, είναι κι ο Σπόραρ σε καλή ψυχολογία. Μια τέτοια ιδέα την έχει θα δούμε αν θα την εφαρμόσει την Κυριακή», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι έχει γίνει μια επαφή του «τριφυλλιού» με τον Παλάσιος στην διακοπή του πρωταθλήματος για ενδεχόμενη ανανέωση, όχι όμως και τελική διαπραγμάτευση, με τις απαιτήσεις του παίκτη να είναι «τσιμπημένες» και τις εξελίξεις να πηγαίνουν για μετά το τέλος των playoffs.

Ο Νικολογιάννης εκτίμησε ότι θα έχει αρκετό κόσμο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμία, αφού υπάρχει ικανοποίηση από τους οπαδούς για τα τελευταία αποτελέσματα.

Ενώ χαρακτήρισε τον Μπερνάρ ως παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους παίκτες των «πράσινων», καθώς τα δίνει όλα σε κάθε ματς, παρότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήραν άδεια όλες οι ΠΑΕ της Stοiximan Super League

Τσακίρης: «Πολύ… ΑΕΚ το μήνυμα Μελισσανίδη - Καλύτερο που παίζει με Άρη από το να έπαιζε σε Λεωφόρο ή Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός καλεί παίκτες-θρύλους στον ευρωπαϊκό τελικό»

Νικολογιάννης: «Το αβαντάζ του Κόντη και η ατάκα του που είναι όλο το νόημα για τον Παναθηναϊκό»

Η αποθέωση στον Ποντένσε & ο χαμός στα γκολ του Όρτα: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση οπαδό του Άρη για «παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων»

Άποψη για Κόντη στον Παναθηναϊκό και οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού που θα έπαιρνε στην ΑΕΚ: Η ανάκριση του Ντέμη

Τσορμπατζόγλου: «Από όπου και να το πιάσεις, πολύ ιδιαίτερο και ωραίο αυτό το Άρης-ΠΑΟΚ»

Κόντης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Νίκη με Ολυμπιακό, Κύπελλο και να συνδεθούμε ξανά με τον κόσμο»

Σαββόπουλος: «Ντέρμπι απ' αυτά που λες “'ήμουνα κι εγώ εκεί” - Δεν θα πατήσει την… μπανανόφλουδα ο Μάντζιος»