Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε λόγο για μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο, απένειμε τα εύσημα στον Χρήστο Κόντη και τα όσα αποδεικνύει συνεχώς πως καταφέρνει παιχνίδι με παιχνίδι στο «τριφύλλι».

«Δεν ήταν καλός στο πρώτο 20λεπτο ο Παναθηναϊκός με την κλειστή άμυνα του Παναιτωλικού. Στο δεύτερο μέρος μπήκε καλύτερα, ο Κόντης διόρθωσε την κατάσταση. Είναι πολύ σημαντική η είσοδος του Ρενάτο.

Ενεργοποίησε παίκτες που δεν υπήρχαν καν στο ρόστερ. Τον Γερεμέγεφ τον ξέρει ο Κόντης, τον πιστεύει ως επιθετικό. Προτίμησε να τον βάλει αντί του Σφιντέρσκι. Βλέπουμε τον Τετέ, άλλον παίκτη. Είναι καλός και στο ανασταλτικό κομμάτι. Σε άλλες περιπτώσεις αυτή η ομάδα με το 1-0 θα είχε πέσει κάτω. Τώρα οι παίκτες το πίστεψαν, παρά το γεγονός πως αρκετοί ήταν σε κακή μέρα»
είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε όλο το σχόλιο στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»