Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που απέρριψε το διπλό αίτημα του Παναθηναϊκού για τις οφειλές στον Γενς Βέμερ, οι «πράσινοι» είναι σε επαφές με την πλευρά του Γερμανού ποδοσφαιριστή, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Στόχος είναι να επιτευχθεί διακανονισμός και στη χειρότερη για την ΠΑΕ περίπτωση θα δοθεί όλο το οφειλόμενο ποσό στον ποδοσφαιριστή, περίπου 530.000 ευρώ, προκειμένου αν δεν αποφευχθεί το δεύτερο -3, τουλάχιστον να μην έρθει ποινή αποβολής από το πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά στις επαφές με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, όλα δείχνουν πως θα έρθει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα στις 4 Μαΐου, για να γίνουν οι απευθείας επαφές. Πάντως ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε πως «… οι υποψήφιοι επενδυτές δεν ξέρουν το μέγεθος του κινδύνου να μην πάρει άδεια ο Παναθηναϊκός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube