Απόλυτα… υποψιασμένος πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπως εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μπερνάρ και Σπόραρ είναι σίγουροι για την 11άδα. Ο Σένκεφελντ έχει ελπίδες να παίξει. Έχει προετοιμαστεί ο Παναθηναϊκός για να δώσει μια μεγάλη μάχη, δεν τους απασχολεί ότι δέχτηκε ο Ιωνικός επτά γκολ στο πρόσφατο φιλικό. Ίσα ίσα αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση. Τον έχει δυσκολέψει στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Στον Παναθηναϊκό έχουν δουλέψει πάνω στο να βάλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα γκολ, ούτως ώστε να τον βοηθήσει να κάνει διαχείριση στη συνέχεια. Θέλει να ξεκινήσει καλά έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα και να έχει αξιοποιήσει τον πολύ καλό του πρώτο γύρο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως το λένε πλέον και οι Πολωνοί από χθες ότι ο Τιμοτέους Πούχατς θα έρθει ως δανεικός στο «τριφύλλι», αλλά ακόμα δεν έχει ανάψει το… πράσινο φως από την Ουνιόν Βερολίνου αφού δεν έχει βρει αντικαταστάτη.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τουλάχιστον έναν εξτρέμ, έναν χαφ κι έναν μπακ, ενώ κατά την άποψή του ίσως έπρεπε να πάρει κι έναν ακόμα ακραίο επιθετικό.

Ακούστε το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

Τσακίρης: «Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να κλείσει άλλες δύο μεταγραφές πριν την προετοιμασία»