Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν μια κακή σεζόν και πλέον καλούνται να κάνουν τις κινήσεις τους για την επόμενη σεζόν.

Προφανώς, η υπόθεση του προπονητή βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας, αλλά για να σημειωθούν εξελίξεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Πιέρ Ντρεοσί. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και θα πραγματοποιηθεί άμεσα ραντεβού του γενικού διευθυντή με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Έχω την αίσθηση ότι το πιθανότερο είναι να συνεχίσει. Εφόσον συνεχίσει θα πάμε στο θέμα του προπονητή», ανέφερε.

Ο Τάσος Νικολογιάννης έχει μεταφέρει από την Παρασκευή την πληροφορία ότι στο «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις τεχνικών και σήμερα επεσήμανε ότι από βδομάδα θα σημειωθούν εξελίξεις. «Ο προπονητής θα είναι ξένος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα. Ίσως να μην υπάρξει συμφωνία, αλλά θα ξέρουμε ότι μιλάει με έναν δύο προπονητές», τόνισε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.
Για τα μεταγραφικά, είπε: «Δεδομένα θα πάρει στόπερ, έναν ακραίο και θα δούμε με χαφ (νομίζω ότι θα αποκτήσει) και με μπακ».

Επιπλέον, μίλησε για τις υπόλοιπες υποθέσεις που θα «τρέξουν» οι άνθρωποι του συλλόγου και αφορούν θέματα συμβολαίων, ενίσχυση του τμήματος σκάουτινγκ και ενισχύσεις σε επίπεδο στελεχών της ΠΑΕ.

Ακόμη ανέλυσε τα δεδομένα από το κομμάτι των τραυματισμών για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο Διούδης θα είναι έτοιμος, ο Νιάς θα σφίξει τα δόντια ώστε να προλάβει να παίξει, ενώ ο Χατζηγιοβάννης δύσκολα θα είναι διαθέσιμος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο