Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, η κατάκτηση της 2ης θέσης ήταν υποχρέωση όλων στον σύλλογο.

«Ήταν υποχρεωμένος να βρεθεί στα προκριματικά του Champions League, αφού δεν πήρε το πρωτάθλημα. Τελευταίο διπλό από το 1995 σε αυτή την περιοχή, τελευταίο διπλό από τον Δεκέμβριο.

Στο πρώτο ημίχρονο πραγματικά συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει στην Τούμπα. Αμυντικά ευάλωτος, δημιουργικά λίγα πράγματα. Δεν έγιναν σωστές συνεργασίες στις προϋποθέσεις για να γίνουν ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε άλλη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Μπήκε διαφορετικά. Στοχευμένο πρέσινγκ. Αμυντικά βοήθησε ο Πάλμερ – Μπράουν.

Σε τρομερή μέρα ο Βαγιαννίδης. Δικαιότατα ενδιαφέρονται ευρωπαϊκές ομάδες για εκείνον. Ο Ουναΐ μοίραζε σωστά την μπάλα, δημιούργησε προβλήματα…»
είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχόλιο στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού