Τα τελευταία δεδομένα πριν το τρίτο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Πετρολούλ, αλλά και τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Σήμερα είχαμε προπόνηση το πρωί στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Γιοβάνοβιτς θα μοιράσει τον χρόνο σε 60’ και 30’. Παράλληλα, θα απουσιάσουν πολλοί βασικοί. Ιωαννίδης και Αϊτόρ δεν έκαναν προπόνηση, έκαναν αποφόρτιση και δεν θα παίξουν το απόγευμα. Σένκεφελντ, Μπερνάρ, Σπόραρ, Ρούμπεν και Μαντσίνι επίσης πιθανότατα δεν θα παίξουν με την Πετρολούλ. Θα δούμε για ένα διάστημα Γερεμέγεφ και Μπιλάλ στην επίθεση, επίσης τον Τζούρισιτς με τον Μλαντένοβιτς. Εχει αποφασίσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά, για να δει και την κατάστασή τους, αλλά και κάποια πράγματα», ανέφερε σχετικά.

Ερωτηθείς για τον Τζούριτσιτς, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Σέρβος μέσος είναι πολύ έξυπνος παίκτης, βλέπει γήπεδο και έχει την κάθετη πάσα, όντας ένα χαφ που είχε ανάγκη το «τριφύλλι» και μεγαλώνει τον ανταγωνισμό με τον Μπερνάρ για την θέση 10.

Ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι ο στόπερ έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα, παρότι καταλαβαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει συγκεκριμένους στόχους και δεν θέλει να πάρει κάποιον παίκτη που να μην είναι η επιθυμητή επιλογή.

Ενώ μιλώντας για τα νέα εισιτήρια διαρκείας των «πράσινων», επισήμανε πως πήγαμε από το ένα άκρο στο άλλο με τις τιμές, που πέρυσι ήταν φτηνές και φέτος έγινε κατακόρυφη αύξηση του, εκτιμώντας πως ένα ποσοστό 20%-30% θα ήταν πιο νορμάλ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Ενδεχομένως λανθασμένες οι καλοκαιρινές αποφάσεις - Ίσως το Champions League επηρεάζει το μυαλό των παικτών»

Τετέι: «Ο κόουτς μού έχει δώσει ρόλο που μπορώ ν' ανταπεξέλθω - Με τον καιρό θα γίνω ακόμα καλύτερος»!