Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (02/04, 18:00) εντός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο στη Λεωφόρο, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων», αφού πρώτα στάθηκε στην επέτειο 19 χρόνων από την απώλεια του Γιάννη Κυράστα, τονίζοντας πως η σημερινή ημέρα είναι ημέρα μνήμης στον σύλλογο, στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει αύριο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στην ενδεκάδα θα βρεθούν οι Μπρινιόλι στην εστία, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα, με τους Πέρεθ, Τσέριν στην μεσαία γραμμή και τους Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδη στην επιθετική γραμμή.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του Κουρμπέλη, τόνισε πως θεωρεί ότι θα μείνει στον πάγκο και θα αγωνιστεί μόνο αν χρειαστεί, αφού ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, ενώ ο Σπόραρ είναι ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Τέλος, στάθηκε στο μεγάλο «πρέπει» της αυριανής αναμέτρησης, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Απαγορεύεται η απώλεια βαθμών με τον Βόλο, ίσως το αυριανό πρέπει δεν το έχει κανένα άλλο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι