Ώρα για πράξεις είναι πλέον στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ και να μην αποδειχθούν… σχέδια επί χάρτου όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης!

«Θα ανοίξει η αύξηση και μόλις μπουν κάποια χρήματα και φιξαριστεί η συμφωνία θα γίνουν κάποιες αλλαγές, όχι απότομα αλλά σταδιακά και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Καμία από τις δυο πλευρές δεν εκφράζει ανησυχία, μάλιστα η πλευρά Παϊρότζ λέει ότι θα μπουν την άλλη εβδομάδα. Μόνο οι πράξεις θα δείξουν τι θα γίνει, όλα τ’ άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Αν δεν μπουν τα χρήματα μένει ως έχει η κατάσταση και ο Παναθηναϊκός πορεύεται με τα υπάρχοντα πρόσωπα», σχολίασε επί του θέματος.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, καλώντας τον κόσμο να είναι προσεκτικός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, εξηγώντας τους λόγους που «βγήκε».

Ενώ για το παιχνίδι των «πράσινων» με την ομάδα της Βοιωτίας ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Γιώργος Δώνης σκοπεύει να πάει με το 4-3-3 για σύστημα, όπως και στον αγώνα με τη Λάρισα.

Ακούστε εδώ όλο το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet-Κηφισιά: Όλα ή τίποτα για τους «βυσσινί», για να... καθαρίσουν με την παραμονή οι φιλοξενούμενοι

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος: Κρίσιμη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να... καίγονται στη μάχη της παραμονής

Χωρίς τρεις με Κηφισιά η ΑΕΛ

Χωρίς Γκαρσία, Μπελεβώνη, αλλά με Μανρίκε στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και οι υποθέσεις Πινέδα-Γιόβιτς»

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Τσανάκας: «Τα καλύτερα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού έχουν υπογραφή Ζέλσον»

Μπούρμπος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Και δεν με πληρώνουν, και με κρεμάνε στα μανταλάκια»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ η ξαφνική άφιξη Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει με τους τραυματίες»

Βάργκα: «Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και ουγγρικό πρωτάθλημα»