Στο δίλημμα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στο σχόλιό του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Μουνιέ ή Μακέντα πίσω από τον επιθετικό.

Ο Μουνιέ φαίνεται πως έχει περισσότερες πιθανότητες, αφού προπονείται εδώ και μία εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Ιταλός άσος δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα σε κάποιο παιχνίδι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»