Η ζήτηση από πλευράς των φίλων του Παναθηναϊκού ξεπέρασε κατά πολύ την προσφορά για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πόσο αισιόδοξο είναι αυτό το μήνυμα για το μέλλον.

«Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός είχε μόνο περίπου 22.000 εισιτήρια για να εξυπηρετήσει τριπλάσιο κόσμο. Αυτά ήταν τα μέτρα που αποφασίστηκαν και δεν υπήρχαν περισσότερα διαθέσιμα. Είναι κατανοητή η απογοήτευση όσων δεν πρόλαβαν, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ λίγα τα εισιτήρια για να εξυπηρετηθούν όλοι. Η δίψα του κόσμου να είναι δίπλα στην ομάδα στον τελικό δείχνει την πίστη και την προοπτική που υπάρχει. Αν δεν υπήρχε ζήτηση θα σήμαινε πως κάτι δεν πάει καλά στον Παναθηναϊκό, όμως πλέον ο κόσμος βλέπει ότι δημιουργείται κάτι όμορφο», τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα του συμβολαίου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Εκκρεμεί ένα ραντεβού που θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο για να σφραγιστεί η παραμονή του και μετά να μπουν επί τάπητος όλα τα θέματα σχεδιασμού της ομάδας, με ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube