Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία (0-2) και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας σημείωσε ότι «ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε» και τόνισε ότι «με βάση την εικόνα του τελευταίου 1,5 μήνα, αξίζει να σηκώσει την κούπα»!

«Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, ο Παναθηναϊκός είχε απέναντί του μία ομάδα, που το μόνο που έκανε ήταν να παίζει άμυνα και να χτυπάει», πρόσθεσε και επανέλαβε ότι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο «η βελτίωση του Παναθηναϊκού από την αρχή της σεζόν είναι αλματώδης».

Τέλος, στάθηκε και στην απαράδεκτη και προσβλητική, όπως τη χαρακτήρισε, συμπεριφορά του Πανουργιά Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτη της Λαμίας, που δεν επέτρεψε σε 200 οπαδούς του Παναθηναϊκού με εισιτήριο και ενώ η αστυνομία άναψε το πράσινο φως, να μπουν στο γήπεδο! «Ο Πανουργιάς τούς μίλησε με προσβλητικό τρόπο και τους έστειλε να δουν το ματς από έναν λόφο. Αν κάποιος χτυπούσε, θα ήταν υπόλογος. Παράγοντες στιλ Πανουργιά δεν έχουν καμία θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!