Θέμα κεντρικού χαφ που να σκοράρει παρά επιθετικού έθεσε ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφορικά με μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε το γιατί.

«Κοιτάζοντας τους αριθμούς των πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος από τα φορ τους, βλέπουμε πως οι δύο ομάδες που έχουν πάρει τα περισσότερα γκολ είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, αμφότεροι από 13. Ο Παναθηναϊκός υστερεί στην συνεισφορά των χαφ του πρωτίστως και μετά των εξτρέμ. Ακούω ότι πρέπει να έρθει επιθετικός τον Γενάρη, για μένα είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί ένα χαφ που να έχει το γκολ, γιατί το έχει μόνο ο Μαουρίσιο και εάν φύγει ο Μακέντα, να έρθει κι ένας φορ. Ο Γιοβάνοβιτς παίζει με έναν μόνο στην κορυφή, άρα θέλει έναν χαφ που να ξέρεις ότι θα σου βάλει οκτώ με δέκα γκολ. Θεωρώ ότι η απόκτηση ενός φορ δεν θα λύσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού», σχολίασε με νόημα.

Παράλληλα, μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι και το επερχόμενο ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ουσιαστικά είναι ανοιχτή μόνο μια θέση, αυτή στην επίθεση.

«Προπονήθηκε ο Χουάνκαρ, άρα είναι διαθέσιμος. Το λέω γιατί είχε πέσει περονόσπορος στα μπακ στον Παναθηναϊκό. Το άλλο που έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι αν θα είναι 100% ο Καρλίτος για να παίξει από την αρχή. Ο Μαουρίσιο φαίνεται ότι είναι καλά, προπονείται περισσότερες ημέρες. Παίζεται η θέση του σέντερ φορ με τον Μακέντα περισσότερο». είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Φάνηκε η απραξία της ΑΕΚ - Δεν θα είναι… δώρο να πάρει πρωτάθλημα ομάδα που έχει όλες τις ισοβαθμίες»

Ανακοίνωσε sold out για Λαμία η ΑΕΚ: «Εκεί που όλοι περιμένουν να λυγίσουμε, ο κόσμος μας δείχνει τον δρόμο»

Νικολακόπουλος: «Κλειδί για την αμυντική ενίσχυση του Ολυμπιακού ο ερχομός του Κάρμο τον Ιανουάριο»

Νικολογιάννης: «Τα πιο δύσκολα έρχονται για τον Παναθηναϊκό - Οι παίκτες δεν πιστεύουν στον Τερίμ και το ανάποδο»

«Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 12 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Παπαϊωάννου: «Υπήρξε ενδιαφέρον του Ατζούν για τη Λαμία - Κάναμε μια κουβέντα με τον Βόκολο, υπάρχει διάθεση»

Σενάριο Αλμέιδα για τη Μαρσέιγ: «Είναι η δεύτερη επιλογή για τον πάγκο»

Σαββόπουλος: «Διπλή ανάγνωση για τον Άρη το ματς με τον ΠΑΟΚ ενόψει τελικού - Θα παίξει για την ιστορία του την Κυριακή»

Σταματέλος: «Δεν ήταν αποχαιρετισμός από τον Ποντένσε - Εκμεταλλεύθηκε την τριάδα στο κέντρο χθες ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τον έχει διαλύσει τον Παναθηναϊκό η άμυνά του - Ένα πεντάμηνο σε ελεύθερη πτώση βάσει αριθμών»