Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης για τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει πλέον ο Παναθηναϊκός, με αφορμή την χθεσινή εμφάνιση των Άνταμ Τσέριν και Άντραζ Σπόραρ στο ματς της Σλοβενίας με τη Νορβηγία.

«Ήταν ένα μηχανάκι στο χώρο του κέντρου για την Σλοβενία ο Τσέριν χθες και αποδείχθηκε ότι είναι ένας παίκτης χρυσάφι για τον Παναθηναϊκό. Θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να δικαιώνει τον Γιοβάνοβιτς. Ο Σπόραρ έδειξε επίσης πόσο καθοριστικός μπορεί να είναι, πέτυχε το πρώτο γκολ και στο δεύτερο είναι αυτός που διεκδικεί την μπάλα για να γίνει το 2-1. Όσον αφορά στον Βέρμπιτς, δεν έπιασε τα ίδια στάνταρ, έδειξε όμως κάποια στοιχεία. Αυτό που θέλει αυτή την στιγμή είναι παιχνίδια. Είναι δεδομένη η αξία του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως είναι ευχάριστο για το «τριφύλλι» ότι έχει ξανά τόσους διεθνείς, καθώς αυτό σημαίνει ότι έχει ξανά ένα ποιοτικό ρόστερ.

Ενώ ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και τα… πεπραγμένα του στον Παναθηναϊκό από πέρυσι, σε αντιδιαστολή με την πρώτη του σεζόν, επισημαίνοντας πως σύντομα θα γίνουν κινήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του όπως και των υπολοίπων που λήγουν.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube