Οριακά θα κρίνεται η τύχη των αγώνων στο πρωτάθλημα από εδώ και πέρα, όπως κι αυτός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταθέτοντας την γνώμη του για διακοπή μέχρι τα τέλη Γενάρη.

«Αυτό που θα ζήσουμε τον επόμενο μήνα είναι να μετράμε κάθε μέρα κρούσματα και να περιμένουμε την παραμονή του αγώνα για το αν θα γίνει. Η λύση κατά την γνώμη μου είναι να υπάρξει διακοπή για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να κολλήσουν όλοι. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε άλλα δύο κρούσματα σήμερα, για παράδειγμα, ενώ και ο Άρης είναι πολύ ταλαιπωρημένος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, κουβέντα για το αγωνιστικό κομμάτι, δηλαδή αποστολή, σύστημα και 11άδα του «τριφυλλιού», θα μπορεί να γίνει την Τετάρτη το πρωί.

Τέλος, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν για το ματς με τον Άρη στους κατόχους διαρκείας με σειρά προτεραιότητας, εξηγώντας πως οι πρώτοι 1.000 που θα μπουν και θα κάνουν αίτηση, θα εξασφαλίσουν θέση στην Λεωφόρο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR