Η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, αλλά το ταβάνι του Παναθηναϊκού θα οριστεί από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ομάδα παρουσιάζει σίγουρα βελτίωση με τον Γιοβάνοβιτς και αυτό είναι εμφανές για όσους παρακολουθούν την προετοιμασία. Θέλει χρόνο όμως, γιατί η ομάδα δεν έκανε τίποτα πέρσι σε επίπεδο τακτικής και η δουλειά έχει αρχίσει από το μηδέν. Σίγουρα μπαίνουν καλύτερες βάσεις φέτος, αλλά το πού μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός θα εξαρτηθεί και από τις μεταγραφές που θα γίνουν στο εξής. Ο προπονητής θέλει να κάνει τις καλύτερες επιλογές ειδικά για εξτρέμ και φορ, όπου θα δοθούν και τα μεγαλύτερα συμβόλαια», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός