Πάνοπλος κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στο οριακό παιχνίδι με τον Άρη, όπου η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μονόδρομος, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πάμε σε μια πολύ σημαντική εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, με τον τελικό κόντρα στον Άρη. Είναι το δεύτερο Κύπελλο που θα διεκδικήσει μέσα σε τρία χρόνια. Το νέο της ημέρας είναι ότι είναι όλοι μέσα. Έκαναν κανονικά προπόνηση σήμερα άπαντες, τέθηκαν όλοι στη διάθεση του Κόντη. Αν με ρωτήσετε ποιος είναι ο παίκτης που έχει αλλάξει εντελώς διάθεση και είναι άλλος άνθρωπος, είναι ο Αϊτόρ. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι είναι παίκτης ψυχολογίας, πρέπει να του δείξεις εμπιστοσύνη και θα στην ανταποδώσει. Για τον Σένκεφελντ έχω ξαναπεί ότι δεν ήταν σωστή η νοοτροπία που έδειξε στο διάστημα συνύπαρξής του με τον Τερίμ. Είναι καλά και ο Ιωαννίδης, αλλά θα δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή, ή θα μπει στην διάρκεια του αγώνα. Έχει να παίξει 20 μέρες, δεν αποκλείω να ξεκινήσει ο Κόντης με τον Γερεμέγεφ. Το Κύπελλο είναι μονόδρομος, παίζεται η χρονιά και η συμμετοχή στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό. Είναι οριακό το παιχνίδι, θα είναι τελείως διαφορετική η νέα χρονιά με ή χωρίς Κύπελλο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Κόντης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των «πράσινων» στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και από την αναποτελεσματικότητα τους, ούτε από την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ενώ επισήμανε ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να μείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, που ψάχνει για ξένο τεχνικό, αλλά και ο ίδιος επιθυμεί να κάνει καριέρα σαν πρώτος προπονητής.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού» στον τελικό, ο Νικολογιάννης εκτίμησε πως θα είναι πιθανότατα ίδια με εκείνη του κυριακάτικου ντέρμπι, αφήνοντας ανοιχτή μόνο τη θέση του σέντερ φορ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νωρίτερα ο πρώτος ημιτελικός ΟΦΗ – Λεβαδειακού

Το «πάνω απ' το πτώμα μου» του Μπακασέτα και τα συγχαρητήρια Αλαφούζου: Η παρακάμερα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού

Οι ημερομηνίες και οι ώρες των ημιτελικών του Κύπελλο Ελλάδας

Απόλυτη ικανοποίηση στην ΚΕΔ για τους Έλληνες διαιτητές στα προημιτελικά του Κυπέλλου: «Ανταποκρίθηκαν πλήρως»

Αθανασίου: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού επί εποχής Μπενίτεθ - Σε αυτούς τους τρεις οφείλεται το 3-0»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεγάλο ματς, αλλά κατάφερε και με τη νοοτροπία του να πάρει έναν τελικό»

Δεσύλλας: «Στόχος επετεύχθη και άνετα για τον Παναθηναϊκό, βγήκε σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Να γίνει πάλι αυτό που ήταν η ΑΕΚ για να τη βοηθήσουν και οι μεταγραφές»

Ο Ζίβκοβιτς οδήγησε τον ΠΑΟΚ στους «4» του Κυπέλλου και «γράφει» ιστορία

Ξέφρενο πάρτι στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ: Οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ!