Ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα κλείσει το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταλήξει σε 1-2 προπονητές και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα πιθανότατα θα υπάρχει απόφαση για προπονητή. Πάντως δεν είναι κανένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί, όπως του Κρίστιαν Γκρος», τόνισε.

«Οι επιλογές προπονητών που έκαναν οι τεχνικοί διευθυντές τα προηγούμενα χρόνια ήταν αποτυχημένες. Ο μεγαλομέτοχος ξέρει πως η φετινή επιλογή προπονητή είναι πολύ κρίσιμη και θέλει να μιλήσει με τους υποψηφίους προτού πάρει την τελική απόφαση», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΦΗ: Η χρονιά που άλλαξε επίπεδο – Τρόπαια, Ευρώπη και ιστορικά «διπλά»

Άρης: Ώρα υπογραφών για Μπρούμα – Στην τελική ευθεία και η κίνηση για στόπερ

ΠΑΟΚ: Μπαίνει στις προπονήσεις ο Μπανζά και «τρέχει» για ακόμη μία μεταγραφή

Ολυμπιακός: Φουλάρει για άμεση ενίσχυση στην επίθεση – Οι συζητήσεις Κορδόν και Αλγουαθίλ

Αναστασίου: «Δεν θυμάμαι όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός να έχει τέτοια ποιότητα»

Μονεμβασιώτης στον ΣΚΑΪ: «Ξεκάθαρη κλοπή, επικίνδυνοι διαιτητές - Θέλουμε ξένους στα ματς του Ηρακλή»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τη νίκη του ΠΑΟΚ και το «μπλοκάρισμα» της ΑΕΚ

Νίστρουπ: «Οι παίκτες είναι πεινασμένοι να κερδίσουν για τον Παναθηναϊκό - Θα προτιμούσα να μην είμαι πρώτος τώρα»

Σαββόπουλος: «Όταν άρχισαν τα δύσκολα για τον Άρη, γνώρισε δύο ήττες - Παιδαριώδες λάθος του Μπασίρου στο δεύτερο γκολ»

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»