Δεν προκύπτει θέμα για μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού την δεδομένη χρονική στιγμή από Ρωσία ή Ουκρανία, παρότι γίνεται ένα «τσεκάρισμα», όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Για τις μεταγραφές πρέπει να πω πως δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό και πως το ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει σε Ρωσία και Ουκρανία δεν λέει κάτι. Με τις θέσεις του σέντερ φορ και του εξτρέμ πάντως να αποτελούν εκείνες που θα υπάρξει ενίσχυση το καλοκαίρι. Τώρα, αν προκύψει κάτι και γίνει άμεσα κίνηση, θα το δούμε. Μέχρι τότε, εγώ δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία ονοματολογίας. Αυτή την στιγμή πάντως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και είναι πολύ δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολη η συμμετοχή του Βέλεθ κόντρα στον Άρη, ενώ και ο Γκατσίνοβιτς δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει, ενώ ο Αϊτόρ πιθανότατα θα είναι έτοιμος, όπως και ο Ιωαννίδης.

Τέλος, ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει επιστροφή το ματς με τον Άρη για τον Παναθηναϊκό, που πρέπει να κερδίσει ή τουλάχιστον στην χειρότερη των περιπτώσεων να μην το χάσει, γιατί αλλιώς θα κάνουμε άλλη κουβέντα μετά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!