Ιδιαίτερα κρίσιμοι είναι οι οκτώ αγώνες που μεσολαβούν μέχρι τις γιορτές για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Οι αγώνες μέχρι τις γιορτές είναι πολύ κρίσιμοι. Έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός μπροστά του και θα δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα πού πάει η ομάδα, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ο αγώνας με τη Λαμία είναι πολύ σημαντικός, δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, γιατί ο Άρης που άρχισε από το -6 τον έχει ήδη φτάσει», τόνισε.

Όσο για το ματς με τη Λαμία, είπε: «Δεν ξέρω αν ο Γιοβάνοβιτς θα χρησιμοποιήσει τον Ρούμπεν. Αν κρίνει πως είναι στα όρια του μυϊκού τραυματισμού, πιστεύω πως δεν θα τον βάλει. Ο συγκεκριμένος προπονητής δεν συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές, αλλά πιστεύω πως θα έχουν όλοι τις ευκαιρίες τους».

Τέλος, για το γηπεδικό ανέφερε: «Για το γήπεδο πάντα κρατούσα μικρό καλάθι. Αν δεν δω συγκεκριμένα πράγματα δεν πιστεύω τίποτα, γιατί χρόνια ολόκληρα η πολιτεία έχει ταλαιπωρήσει τον Παναθηναϊκό. Το επόμενο δίμηνο θα ξέρουμε πού πάει το πράγμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube