Ο Παναθηναϊκός εξουδετέρωσε τον Ολυμπιακό, αλλά και τον... διαιτητή Σλάγκερ, φτάνοντας σε ένα πολύ σημαντικό και εμφατικό «διπλό», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού χθες, γιατί πήγε με την πλάτη στον τοίχο, ήξερε ότι ήθελε μόνο τη νίκη για να μείνει ζωντανό. Ήταν μια νίκη κόντρα σε όλα, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, που όλοι πίστεψαν ότι θα κέρδιζε εύκολα, αλλά έκανε μια εύκολη ανατροπή. Την πήρε κόντρα σε μια αισχρή διαιτησία, ο Γερμανός έχει χαρίσει δύο φορές την αποβολή στον Ναβάρο. Για εμένα, στην εποχή του VAR είναι πέναλτι και του Κάρμο στον Παλάσιος. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις και να κερδίζεις στην έδρα του αντιπάλου όταν έχει γενέθλια. Το δεύτερο γκολ του Ιωαννίδη είναι βγαλμένο από το Playstation, ενώ το τρίτο προήλθε χάρη στην δουλειά που έκανε όλη την εβδομάδα ο Τερίμ. Με ωραίο build up, ενώ φάνηκε και η δουλειά που έγινε στα στημένα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν απείλησε καθόλου. Μπήκε διαβασμένος ο Παναθηναϊκός, όπως έπρεπε, το πήγε πολύ καλά ο Τερίμ. Στα ντέρμπι, δεν πρέπει να τον φοβάσαι τον Τούρκο. Τα μικρομεσαία παιχνίδια είναι που δεν τα προσέχει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» είχε μόνο τη νίκη στο μυαλό του, κάτι που φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο από την προσέγγιση του.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε πως η τριάδα των Μπερνάρ Ιωαννίδη και Μπακασέτα έκανε τρομερά πράγματα χθες, αλλά και ότι ο Ρούμπεν απέδειξε ξανά ότι η απόδοσή του είναι βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι μια οικογένεια»: Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Πιο επιδραστικός παίκτης της σεζόν ο Πινέδα

Τσακίρης: «22 χαμένοι βαθμοί μετά το 80' για την ΑΕΚ, μόνο 2 ήθελε για το πρωτάθλημα»

Στην προεπιλογή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε!

Ιβάν Σαββίδης στο γλέντι του ΠΑΟΚ: «Αυτό που πετύχατε έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους - Η ομάδα είναι οικογένεια»

Μορόν, Ποντένσε ή Τάισον: Ποια ήταν η κορυφαία… γκολάρα της τελευταίας αγωνιστικής; (poll)

Ντέμης: «Όλοι έχουν λόγο να είναι χαρούμενοι εκτός από τον Παναθηναϊκό - Σοφή η επιλογή του Κόντη»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός παίζει την ύπαρξή του το Σάββατο - Δεν θέλει διάλυση η ομάδα, αλλά σοβαρή ενίσχυση»

Σαββόπουλος: «Ματς ζωής και θανάτου για Άρη και Παναθηναϊκό ο τελικός του Κυπέλλου»

Τσορμπατζόγλου: «Η αξία των ηττημένων δίνει μεγάλη δόξα στον ΠΑΟΚ - Τεράστια ευκαιρία να μπει στο Champions League»