Οι καλές εμφανίσεις του Χόρντουρ Μάγκνουσον αλλά και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στις Εθνικές ομάδες ωφελούν και τον Παναθηναϊκό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας το… γιατί.

«Είναι πολύ θετικό για τον Παναθηναϊκό ότι ο Μάγκνουσον έπαιξε 90 λεπτά αριστερός στόπερ σε τετράδα στην άμυνα και ήταν πολύ καλός. Είναι απόλυτα έτοιμος, είναι καλό που πήρε παιχνίδι γιατί θέλει ρυθμό. Πιθανολογώ ότι θα παίξει και κόντρα στην Αλβανία. Ο Βέρμπιτς θα είναι πολύ σημαντικό να βάλει κάποιο γκολ ή να κάνει μια καλή εμφάνιση. Είναι θέμα προσαρμογής, θα τον βοηθήσει να πάρει πάνω του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στα θετικά αλλά και στα αρνητικά που προκύπτουν από τις κλήσεις των διεθνών παικτών του «τριφυλλιού», με τα πρώτα να είναι περισσότερα.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Σπόραρ έχει υπάρξει καθοριστικός σε όλα τα ματς του Παναθηναϊκού που έχει αγωνιστεί με εξαίρεση το τελευταίο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και από εδώ και πέρα θα βελτιώνεται, βάζοντας περισσότερα γκολ.

Τέλος, επισήμανε πως ο Κώτσιρας θα μπει την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις των «πράσινων» και θα είναι διαθέσιμος για το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube