Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αύριο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπως ξεκαθάρισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Εγώ ανησυχώ επειδή η ομάδα έχει κάνει μόνο τη χθεσινή και τη σημερινή προπόνηση. Προβλήματα δεν υπάρχουν, αλλά είναι από τα παιχνίδια που το πρέπει είναι δεδομένο. Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει τον Αστέρα από τον Δεκέμβρη του 2019. Ο αντίπαλος του βάζει δύσκολα. O Μπαράλες είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, ένας μπελάς μπροστά. Η απόδοση είναι κάτι σχετικό, με τον Ιωνικό δεν έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός αλλά κέρδισε. Το ιδανικό είναι να παίζεις καλά και να νικάς, προφανώς. Αυτό το ματς πρέπει να βρει έναν τρόπο να το πάρει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε επίσης στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την 11άδα με την οποία αναμένεται να κατέβει το «τριφύλλι» απέναντι στους Αρκάδες.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε πως έχουν ξεκινήσει τα έργα για το στέγαστρο που έπεσε στην Λεωφόρο και ο κόσμος θα μεταφερθεί από τα επίσημα απέναντι.

Ενώ επανέλαβε πως, εδώ που φτάσαμε, είναι όλα ανοιχτά για τις μεταγραφές που (δεν) θα γίνουν στον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube