Τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο των μεταγραφών στον Παναθηναϊκό κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, επισημαίνοντας ότι, παρά το σημερινό δημοσίευμα για τον Τζόναθαν Οσόριο, δεν είναι αυτός ο… εκλεκτός.

«Το μυαλό όλων είναι στο ποιοι παίκτες ή ποιος θα έρθει. Η νίκη επί της ΑΕΚ είναι παρελθόν. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει μια μεταγραφή κι εφόσον κάνει την πρώτη, να δούμε αν θα προλάβει να κάνει και δεύτερη. Δεν είναι ο Οσόριο ο παίκτης που πάει να πάρει τώρα. Aν θα κινηθεί για αυτόν αργότερα, δεν το γνωρίζω. Τελειώνουν οι μεταγραφές, τις επόμενες δύο ημέρες θα ξέρουμε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αν το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είδαμε και από τους άλλους παίκτες, λίγοι θα θυμούνται την καθυστέρηση. Μην περιμένει ο κόσμος έναν παίκτη τύπου Μπερνάρ. Θα είναι ένας παίκτης που θέλει ο προπονητής και από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του Γιοβάνοβιτς».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να έρθει στο «τριφύλλι» ένας παίκτης που θα είναι έτοιμος μετά από δύο μήνες, άρα κάποιοι στόχοι που έχουν γραφτεί, δεν ισχύουν.

Ενώ ο Νικολογιάννης κατέγραψε την ενόχληση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τις αντιδράσεις της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στις πιθανές αλλαγές στην 11άδα των «πράσινων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube