Το πώς έχει κατάσταση λίγο πριν το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Σημαντικό αλλά όχι κρίσιμο το ματς της Κυριακής, το αποτέλεσμα δεν ξεκαθαρίζει κάτι. Φαίνεται ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει μια παράδοση. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει κι άλλο ένα δύσκολο ματς, με την ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι εκτός έδρας. Πάει για τη νίκη αλλά μένει να δούμε αν θα τον επηρεάσει η διακοπή. Είχαν φύγει επτά συνολικά παίκτες, που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι για να έχουν αντίκρισμα οι πέντε νίκες και να διατηρήσει το υπέρ του μομέντουμ, θα πρέπει οι «πράσινοι» να πάρουν αποτέλεσμα και την Κυριακή.

Ενώ αναφερόμενος στην 11άδα του Παναθηναϊκού για την Τούμπα, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως θα την απαρτίζουν οι Μπρινιόλι στο τέρμα, δεξιά ο Σάντσες, αριστερά ο Χουάνκαρ και στα στόπερ ο Σένκεφελντ πιθανότατα με τον Μάγκνουσον, που έχει πάρει ρυθμό, ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Πούγγουρας. Στα χαφ θα δούμε Κουρμπέλη, Ρούμπεν και Τσέριν, ενώ μπροστά θα παίξουν ο Παλάσιος με τον Αϊτόρ και τον Σπόραρ


Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός - Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με Κασσελάκη και Τάιλερ χαρίζοντάς τους από μία φανέλα της ομάδας

Βόλος: Θα μοιράσει αρνιά ενόψει Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί για νίκη με Ολυμπιακό, έστω κι αν μπορεί να μη τη χρειαστεί τελικά»

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, άδεια από Αλμέιδα το Πάσχα

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα-Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ευκαιρία για δουλειά με φόντο τον «τελικό» με Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ

Το πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!