Δύο ευχάριστα κι ένα δυσάρεστο περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του ματς Κυπέλλου με τον Βόλο, τα οποία μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχουν καλά και κακά νέα, όπως η επιστροφή των Κουρμπέλη και Ιωαννίδη στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος θα είναι στην αποστολή για τον Βόλο, ο δεύτερος ναι αν συνεχίσει έτσι και στις επόμενες προπονήσεις. Ίωση έχει ο Ρούμπεν, θα δούμε τις επόμενες ημέρες, αλλά πιθανότατα θα προλάβει. Επιστρέφει γρήγορα συνήθως ο Ισπανός, το έχει ξαναπεράσει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επανάλαβε ότι το «τριφύλλι» χρειάζεται οπωσδήποτε παίκτη δεξιά στα άκρα, καθώς υπάρχει αριθμητικό πρόβλημα, αλλά κι έναν ακόμα στον άξονα, με τον αριστερό μπακ να μην αποτελεί προτεραιότητα για τις μεταγραφές του Γενάρη.

Ενώ ο Νικολογιάννης μίλησε και για την σωστή διαχείριση της υπόθεσης του Κρίστιαν Γκάνεα από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νωρίτερα ο πρώτος ημιτελικός ΟΦΗ – Λεβαδειακού

Το «πάνω απ' το πτώμα μου» του Μπακασέτα και τα συγχαρητήρια Αλαφούζου: Η παρακάμερα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού

Οι ημερομηνίες και οι ώρες των ημιτελικών του Κύπελλο Ελλάδας

Απόλυτη ικανοποίηση στην ΚΕΔ για τους Έλληνες διαιτητές στα προημιτελικά του Κυπέλλου: «Ανταποκρίθηκαν πλήρως»

Αθανασίου: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού επί εποχής Μπενίτεθ - Σε αυτούς τους τρεις οφείλεται το 3-0»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεγάλο ματς, αλλά κατάφερε και με τη νοοτροπία του να πάρει έναν τελικό»

Δεσύλλας: «Στόχος επετεύχθη και άνετα για τον Παναθηναϊκό, βγήκε σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Να γίνει πάλι αυτό που ήταν η ΑΕΚ για να τη βοηθήσουν και οι μεταγραφές»

Ο Ζίβκοβιτς οδήγησε τον ΠΑΟΚ στους «4» του Κυπέλλου και «γράφει» ιστορία

Ξέφρενο πάρτι στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ: Οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ!