Στο πολύ καλό κλίμα που επικράτησε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό εντός Λεωφόρου, με αποτέλεσμα την ευχαριστήρια ανακοίνωση των Νικαιωτών, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάος Νικολογιάννης, με αφορμή την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

«Επειδή αύριο θα εκδικαστεί η υπόθεση, το θέμα είναι που έχουν γίνει τα επεισόδια που αναφέρονται στην δίωξη. Αν ήταν περιβάλλον χώρος ή όχι. Στο γήπεδο δεν συνέβη τίποτα, το ματς ήταν μια γιορτή. Υπήρξε και ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός. Το εκτός γηπέδου δεν μπορείς να το ελέγξεις. Το ότι έχει κληθεί ο Παναθηναϊκός δεν σημαίνει ότι θα τιμωρηθεί κιόλας. Έχει συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή που θα τηρήσει και ίσως τιμωρηθεί με πρόστιμο. Η απόφαση θα βγει αύριο, τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως να υπάρξει τιμωρία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι o Χατζηγιοβάνης έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, αλλά θα είναι κομπλέ για το σαββατιάτικο ματς του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε πως ο Γιοβάνοβιτς δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού στο ματς της Τρίπολης, κάνοντας πιθανώς κάτι τέτοιο στους αγώνες με Ατρόμητο και ΟΦΗ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube