Η πρόθεση του Χουλτ να καταθέσει προσφυγή απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της ομάδας με τον παίκτη στην οποία έγινε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και –το σημαντικότερο- να πεισθεί ο Χουλτ να μην προσφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη για να κερδίσει την ελευθερία του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ των πράσινων στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 , έγινε ξεκάθαρο σήμερα ότι αυτός που πιέζει τον παίκτη να καταθέσει προσφυγή είναι ο μάνατζέρ του, Μάρτιν Νταλίν.

Ο παίκτης απαιτεί ένα ποσό 420.000 ευρώ με τους πράσινους να αναζητούν τρόπους να διακανονιστεί αυτή η οφειλή. Έγιναν προτάσεις από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Πλέον όλα είναι ανοικτά και θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube