Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί καλύτερος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων εξέφρασε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως οι «πράσινοι» θα είναι τελείως διαφορετικοί ως ομάδα μετά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και υπογράμμισε πως είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε τις μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως σήμερα ή αύριο είναι οι κρίσιμες ημέρες όσον αφορά για το μέλλον του Κάρλος Ζέκα στο «τριφύλλι», το οποίο θα κινηθεί για ενίσχυση μόνο αν πουληθεί ο αρχηγός της ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν άμεσα και μετρητά τα χρήματα από την Κοπεγχάγη και αν αποχωρήσει ο διεθνής χαφ, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την αντικατάστασή του και έναν έξτρεμ.

Ακούστε τα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου