Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι απόφαση της ΠΑΕ να βραβεύσει τους δύο κορυφαίους επιθετικούς του Παναθηναϊκού, μετά τον Βαζέχα. Αναμένεται να γίνει χαμός στη Λεωφόρο, θα υπάρξει αποθέωση και για τους δύο, τους οποίους οι οπαδοί θα ήθελαν πολύ να δουν με τη φανέλα της ομάδας. Είναι δύο παίκτες που έχουν λατρευτεί. Ο Σισέ ήταν την εποχή του νταμπλ το 2010, που ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας, και προσπάθησε να κάνει πράγματα στην Ευρώπη. Ο Μπεργκ μπορεί να μην έχει πρωτάθλημα, αλλά έχει πάρει ένα Κύπελλο, που έβαζε συνέχεια γκολ στον ΠΑΟΚ. Βοήθησε πολύ την ομάδα, κάνοντας κάποια καλά στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας..

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Όλα αυτά όμως θα πρέπει να συνδυαστούν με νίκη επί του ΠΑΟΚ, σε ένα κρίσιμο ματς, και από εδώ και πέρα το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στρώνει. Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον ΠΑΟΚ, θα στέιλει ένα μήνυμα, θα διατηρήσει τουλάχιστον το +4 και θα έχει την κατάσταση στα χέρια του, με ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ένα ακόμα δύσκολο ματς με τον Άρη εκτός. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό να κερδίσει απόψε. Κανείς δεν σκέφτεται τι έγινε την Τετάρτη και τι θα γίνει την Πέμπτη. Δυστυχώς η ομάδα έχει και πάλι απώλειες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!