Την πρόθεση του Παναθηναϊκού να διατηρήσει στο ρόστερ του τόσο τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι όσο και τον Γιούρι Λοντίγκιν, έχοντας μάλιστα ήδη αρχίσει τις σχετικές διαδικασίες, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης!

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει πακέτο και για τα επόμενα χρόνια και τον Μπρινιόλι και τον Λοντίγκιν. Έχει κριθεί ότι είναι το κορυφαίο δίδυμο γκολκίπερ τουλάχιστον εδώ και χρόνια στον Παναθηναϊκό, για μένα και στην Ελλάδα. Είναι ειλημμένη απόφαση να μείνουν και οι δύο, όχι ο ένας ως βασικός και ο άλλος αναπληρωματικός. Δεν εξαρτάται ο ένας από το τι θα γίνει με τον άλλον. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να μείνουν και οι δύο. Είναι η προτεραιότητα να κλείσουν αυτές οι δύο περιπτώσεις και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα σε λίγο καιρό, μπορεί να πάρει λίγο καιρό παραπάνω. Πάντως, οι διερευνητικές επαφές έχουν αρχίσει. Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά μέχρι εκεί, αυτά τα θέματα είναι δύσκολα. Και των δύο τα συμβόλαιά λήγουν το καλοκαίρι», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στους πολλούς διεθνείς που διαθέτει πλέον το τριφύλλι, με αφορμή και τη χθεσινή πολύ καλή εμφάνιση του Τσέριν σημειώνοντας πως αφενός θα φέρει πρόταση, αφετέρου καταδεικνύει την βελτίωση του ρόστερ.

Ερωτηθείς για το θέμα των εισιτηρίων του ματς με τη Ρεν, ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι είναι πιθανό να μην βγουν από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ σε κάθε περίπτωση θα είναι ελάχιστα.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα