Ένα μεγάλο ματς έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (23/4, 20:00) για την 5η αγωνιστική των playoffs.

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το συγκεκριμένο ματς, και μίλησε για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν οι «πράσινοι» έτσι ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι απέναντι σε έναν αντίπαλο που τους έχει δυσκολέψει πολύ. «Δεν πρέπει να αλλάξει κάτι τακτικά, η παρουσία των παικτών είναι το "κλειδί". Να αποφύγουν τα λάθη και να είναι συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ έχει δυσκολέψει πολύ περισσότερο από όλους τον Παναθηναϊκό φέτος, του έχει βάλει 4 από τα 12 γκολ που έχει δεχθεί», είπε συγκεκριμένα ο Νικολογιάννης.

Όσον αφορά την προπόνηση, τόνισε ότι δόθηκε μεγάλη έμφαση στην τακτική από τον Γιοβάνοβιτς, καθώς ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ στα προηγούμενα ματς του έχει βάλει πολύ δύσκολα. Δούλεψε κυρίως, μάλιστα, στο θέμα της ανάπτυξης.

Ό ρεπόρτερ των «πράσινων» μίλησε και για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, η οποία όπως τόνισε αναμένεται να είναι η ίδια με το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Μόνη αλλαγή ο Μάγκνουσον , που θα ξεκινήσει ως βασικός αντί του Σάρλια που έπαιξε στο ντέρμπι «αιωνίων».

Τέλος, σχολίασε και το ζήτημα του ορισμού elite διαιτητή στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει elite διαιτητές στους αγώνες του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού