Όλο και πιο κοντά στον «γάμο» με τον Αργύρη Καμπετσή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, η υπόθεση πάει πολύ καλά, αφού το μόνο που απομένει, ουσιαστικά, είναι η συγκατάθεση και της Ντόρτμουντ. «Ο παίκτης θέλει να έρθει γιατί ξέρει ότι τον πιστεύει ο Δώνης. Οι συζητήσεις γίνονται με τον γερμανικό σύλλογο για να βρεθεί η χρυσή τομή. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Καμπετσής να έρθει στον Παναθηναϊκό» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους άλλους δύο Κ23 επιθετικούς που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό, ο ρεπόρτερ των πρασίνων ανέφερε πως ο Στέφανος Ρεγκάκος έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον Μαρκ Σιφναίο. Πρόσθεσε, όμως, πως «και για τους δύο υπάρχει αμφιβολία όσον αφορά την κατάστασή τους, κάτι που δεν ισχύει με τον Καμπετσή. Έχει γίνει κουβέντα με τους μάνατζερ και των δύο, όποια ώρα θέλει μπορεί να τους αποκτήσει ο Παναθηναϊκός… Ίσως έρθουν να δοκιμαστούν ένα μικρό διάστημα κι εν συνεχεία να αποφασιστεί η απόκτησή τους ή όχι».

Από ‘κει και πέρα ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε πως «ο Δώνης επιθυμεί την απόκτηση 2 στόπερ», ενώ είπε ότι «η υπόθεση του ξένου επιθετικού θα τραβήξει. Πρέπει να γίνει προσεκτική επιλογή».

Ακούστε όσα είπε στους 94,6

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube