Αυτά ισχύουν με φορ, Κρίστιαν Λόπεθ και Αργύρη Καμπετσή στον Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε -μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6- τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο «τριφύλλι» στο μεταγραφικό κομμάτι. Η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού εξετάζεται σοβαρά από τους «πράσινους», αλλά δεν είναι ψηλά στη λίστα λόγω του γεγονότος ότι δεν διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που ζητούν Νταμπίζας και Δώνης.

Συγκεκριμένα, μπορεί να έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά δεν είναι παίκτης που θα φτιάξει παιχνίδι και που με αυτόν τον τρόπο θα «φτιάξει» τους συμπαίκτες του. Στον Παναθηναϊκό έχουν τρεις παίκτες στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με τον παίκτη που θα είναι πιο έμπειρος (και θα καλύψει τη θέση με τον παίκτη άνω των 23 ετών) από αυτούς που έχουν αποκτηθεί και θα αποκτηθούν.

Παράλληλα, τρέχει η περίπτωση για την προσθήκη επιθετικών… πίσω από τον φορ, που προαναφέραμε. Πρόκειται για τον Αργύρη Καμπετσή, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός «ανέβηκε» στην τελευταία επαφή που είχε μαζί του. Αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις προσεχώς και το πιθανότερο σενάριο είναι να αποκτηθεί ο 19χρονος άσος. Πρέπει να σημειωθεί ότι και να τα βρουν οι δύο πλευρές, οι «πράσινοι» θα φουλάρουν και για τον Νίκο Βέργο, παρότι αγωνίζεται στην ίδια θέση, διότι ο Γιώργος Δώνης θέλει δύο παίκτες για τη γραμμή κρούσης, πίσω από το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός - Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με Κασσελάκη και Τάιλερ χαρίζοντάς τους από μία φανέλα της ομάδας

Βόλος: Θα μοιράσει αρνιά ενόψει Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί για νίκη με Ολυμπιακό, έστω κι αν μπορεί να μη τη χρειαστεί τελικά»

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, άδεια από Αλμέιδα το Πάσχα

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα-Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ευκαιρία για δουλειά με φόντο τον «τελικό» με Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ

Το πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!