Στο φλέγον ζήτημα της αδειοδότησης αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των πράσινων υποστήριξε ότι το ζήτημα απασχολεί πολύ τους υπεύθυνους του τριφυλλιού καθώς από φέτος η τιμωρία για τη μη αδειοδότηση είναι ο υποβιβασμός.

Ωστόσο όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης υπάρχουν πληροφορίες για προσπάθεια που γίνεται από μια μεγάλη μερίδα ομάδων της Σούπερ Λίγκας να διαφοροποιηθεί η τιμωρία της μη αδειοδότησης.

Δηλαδή, να τροποποιηθεί αυτή από τον υποβιβασμό σε κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα, περιορισμό μεταγραφών που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, χθες είχε συζήτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου με τον πρόεδρο της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το περιεχόμενο αυτής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!