Το βράδυ της Πέμπτης (17/11, 22:00) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» για την 4η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς, ο Χανς Νικολούσι Καβίλια εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των «βιόλα», με τον 25χρονο Ιταλό χαφ να κάνει ειδική αναφορά στις ανασταλτικές αρετές της «Ένωσης», αλλά και στην αγωνιστική άνοδο που έχει παρουσιάσει η ομάδα του με τον Πάολο Βανόλι στον πάγκο της.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η ΑΕΚ δουλεύει πολύ στον αμυντικό τομέα αλλά δεν φοβάται να παίξει. Η φυσική κατάσταση είναι σημαντική παράμετρος, κατά τη διάρκεια του ματς θα πρέπει να κερδίσουμε τις περισσότερες μονομαχίες και εστιάζουμε σε αυτόν τον τομέα.
Ο προπονητής μάς βοηθάει πολύ να αναπτυχθούμε. Με τον καιρό, θα μπορούμε να εκφράσουμε στο γήπεδο αυτό που μας ζητάει ο προπονητής. Το να γνωρίζουμε πώς εξελίσσεται το παιχνίδι είναι μια πτυχή στην οποία εργαζόμαστε σκληρά, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα.
Η εύρεση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να λειτουργήσει ως οργανωτής είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε, το θάρρος να παίζεις ανάμεσα στις γραμμές είναι απαραίτητο».