Η Εθνική Ελπίδων δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο ο Αντώνης Νικοπολίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια και την πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνη Νικοπολίδη στον Σωτήρη Ταμπάκο και την εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ»:

«Το φινάλε δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Θέλαμε να προκριθούμε, τα παιδιά ήθελαν να βρεθούν στα τελικά, αλλά αν δούμε τη γενική εικόνα, θα διαπιστώσουμε ότι είχαμε μια πάρα πολύ καλή πορεία. Χάσαμε την πρόκριση στην ισοβαθμία. Η απόδοση των παιδιών ήταν πολύ καλή, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν πυρήνα παικτών που ήταν οικογένεια, ενώ 7-8 παιδιά κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών σε αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι αποδείχτηκε πως υπάρχει ταλέντο, υπάρχει συνέχεια και στο μέλλον μπορούν να πλαισιώνουν την Εθνική Ανδρών», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μένει η πικρία ότι δεν τα καταφέραμε, αλλά από την άλλη υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία μας. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Η ομάδα μας ήθελε πάντα να έχει τον έλεγχο, είχαμε ταχύτητα, παίκτες με προσωπικότητα και ικανότητα για ατομικές ενέργειες, αλλά αν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι που μας έλειπε, ήταν η δύναμη στις στατικές φάσεις. Αυτό πληρώσαμε απέναντι στην Αυστρία, μας δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα και δεχτήκαμε δύο γκολ από τέτοιες φάσεις. Θα πρέπει στο μέλλον να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη σημασία σε αυτόν τον τομέα. Θα κρατήσω τη γενική εικόνα όμως, που έχει να κάνει με την πρόοδο της ομάδας και όσα πέτυχε», πρόσθεσε.

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Άγγελο Αναστασιάδη και τον τεχνικό διευθυντή, Άγγελο Μπασινά είπε: «Υπάρχει συνεργασία, υπήρχε και με τον κ. Σκίμπε. Μάλιστα ο κ. Αναστασιάδης και ο Άγγελος Μπασινάς ήρθαν στο ξενοδοχείο που ήμασταν στην Αυστρία για να μιλήσουν στην ομάδα. Ο κ. Αναστασιάδης μαζεύει πληροφορίες για τη γενιά των Ελπίδων που έφυγε, ώστε να είναι έτοιμος για τις μελλοντικές του επιλογές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι γκολάρες Παπακανέλλου-Μπακούλα από άλλη λήψη και η στέψη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μίλαν

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τοπικού στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»