Στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αμερικής θα αγωνίζεται για την σεζόν 2022 ο Γιάννης Νικοπολίδης, που υπέγραψε με την θυγατρική ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Το ότι ο 21χρονος γκολκίπερ θα δινόταν δανικός σε άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, με τον σύλλογο της Νέας Υόρκης να κάνει την καλύτερη επιλογή και να τον αφήνει για την θυγατρική της ομάδα.

Η πρεμιέρα του USL θα γίνει στις 13 Μαρτίου και η ομάδα του Γιάννη Νικοπολίδη θα αντιμετωπίσει την FC Maimi, με τον ίδιο να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου κλαμπ. Θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρω τους στόχους μου και να κάνω τους φιλάθλους περήφανους».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά…»