Κατά της ΕΡΤ για τον τρόπο που επέλεξε τους πέντε υποψηφίους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision ξέσπασε ο Νίκος Γκάνος. Ο τραγουδιστής δεν είδε το όνομά του στην τελική λίστα για τον μουσικό διαγωνισμό που θα γίνει τον Μάιο στο Τορίνο .

«Αυτή είναι η τελική 5άδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική 5άδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική 5αδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με "αυτόν" , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Μύκονος και Σύρος αφηγούνται ιστορίες

Πώς δρούσε το κύκλωμα παράνομης συνδρομητικής τηλεόρασης - Ο πατέρας, οι γιοι και οι 58 λογαριασμοί σε 12 χώρες

Μπλε Ώρες: Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελένη Βαΐτσου και Κωνσταντίνος Τσίτσιος στο νέο teaser

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Οι Κυκλάδες στο επίκεντρο με ιστορίες από Μύκονο, Σύρο και Τήνο

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ταξίδι στις Κυκλάδες με ρεπορτάζ από Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Άνδρο

Περιφερειακά κανάλια: Πώς θα δοθούν οι νέες άδειες και τι αλλάζει με τη μετάβαση σε HD

Μπλε ώρες: Ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το όνομα της σειράς και πόση ώρα έκανε να πείσει τη Β. Μπάρμπα

Μπλε Ώρες: Βάσια Παναγοπούλου και Έλενα Πιερίδου σε ρόλους με μυστικά και εντάσεις

Happy Traveller στους Φούρνους: Ταξίδι στη Θύμαινα και τις κρυμμένες ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου

Pet Stories: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συστήνει την αγαπημένη του Ήρα και συγκινεί