Νίκες σε κάθε ματς θέλει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά, ο Σωτήρης Νίνης και οι συμπαίκτες του ξέρουν καλά πως αυτό δεν είναι αρκετό αφού θα χρειαστεί να έρθουν και ήττες για τον Ολυμπιακό.

Ακόμη κι έτσι, στο «τριφύλλι» σε κάθε περίπτωση θέλουν για πολλούς λόγους να βαφτεί το ντέρμπι «πράσινο».

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Νίνης ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» ζητώντας παράλληλα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσει τα συναισθήματά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι και τη διαφορά από την κορυφή: «Το καλό είναι πως είμαστε αρκετά κοντά με τον Ολυμπιακό και αυτό το κάνει πιο σημαντικό, πιο διαφορετικό. Το κίνητρο είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να κοιτάζουμε τις γκέλες που μπορεί να κάνει ο αντίπαλος μας. Την Κυριακή είναι μια ευκαιρία να μειώσουμε ακόμη πιο πολύ την διαφορά, να δούμε μετά τα επόμενα παιχνίδια, εφόσον πάρουμε την νίκη που θα είναι πολύ σημαντική».

Για την Λεωφόρο και τη δύναμη του κόσμου: «Είχαμε μια εβδομάδα να ετοιμαστούμε. Ο Ολυμπιακός παίζει μεσοβδόμαδα. Μπορεί να του βγει σε καλό μπορεί και όχι. Το ότι παίζουμε στην Λεωφόρο είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Δεν θέλουμε επεισόδια. Δεν βολεύει κανέναν μας, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως ο κόσμος θα έχει κόσμια συμπεριφορά και θα μας παροτρύνει για την νίκη. Εμείς πάντα παίζουμε για την νίκη, σε κάθε παιχνίδι. Στο ντέρμπι έχει αξία μεγαλύτερη, ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρουμε».

Για το πού θα κριθεί το ματς: «Στο πάθος, στην δύναμη και στην ομάδα που θα έχει και τύχη. Δουλεύουμε πάνω στον αντίπαλο μας. Στα ντέρμπι πάντα έχεις έξτρα κίνητρο. Πάντα σου βγάζει κάτι παραπάνω. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς πάντα κοιτάμε την ομάδα μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την κατάστασή του: «Εγώ έτοιμος είμαι. Περιμένω την ευκαιρία για να βοηθάω την ομάδα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Όλα είναι μια χαρά».

Για την επιστροφή στην Εθνική: «Σίγουρα είναι ένας στόχος που έχω. Εφόσον παίζω νομίζω θα έρθει και η επιστροφή στην Εθνική».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

Απόδραση και από τις Σέρρες για τον Λεβαδειακό που συνεχίζει ακάθεκτος στην 4άδα

Τρέλα για το Super Cup στον Ολυμπιακό: Έφυγαν ήδη 2.000 εισιτήρια!

Κόντης: «Πολύ υπερήφανος για την ομάδα μας, η δουλειά συνεχίζεται»

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!