Στην δύναμη του κόσμου του ΟΦΗ και στην υπερπροσπάθεια που έγινε από τους παίκτες απέδωσε ο Νίκος Νιόπλιας το φοβερό σερί που οδήγησε τον σύλλογο στην άνοδο από την Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο: «Τέσσερις απίστευτοί μήνες! Πολλή δουλειά, αλλά όποιος δουλεύει δικαιώνεται. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και αυτούς που ανέλαβαν την ομάδα. Κάθε ευρώ έχει αξία και έδωσαν ό,τι χρειαζόμασταν. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες στην Α’ Εθνική, αλλά αυτό το μεγαλείο το έχει μόνο η ΑΕΛ και ο ΟΦΗ. Αυτήν την αγάπη που μας δίνουν, που όποτε τους χρειαστούμε είναι κοντά μας. Ήταν δύσκολοι μήνες αλλά τα καταφέραμε».

Για την δήλωσή του ότι ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει, όταν ακόμα τα πράγματα ήταν δύσκολος: «Πάνω απ’ όλα είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Ήξερα ότι είναι μια μεγάλη ομάδα γιατί την έζησα και στο παρελθόν. Δεν έχω ζήσει κακή στιγμή εδώ μέσα, μόνο χαρές. Αυτό είναι κάτι ανεπανάληπτο για μένα. Τους είπα ότι πρέπει να δουλέψουμε επαγγελματικά και να δικαιωθούμε. Άκουγα να τους χλευάζουν στο Ηράκλειο, να μην τους πιστεύουν. Δημιουργήσαμε ένα υγιές περιβάλλον και όταν δουλεύεις έτσι δικαιώνεσαι».

Για το αν μπορεί να στείλει μήνυμα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα: «Σιγά-σιγά μη βιαζόμαστε. Είναι μια μέρα χαράς, πρέπει να τη χαρούμε πολύ. Το λέω συνέχεια και στους παίκτες μου. Η χαρά κρατάει λίγο, η λύπη για πολύ, γι’ αυτό πρέπει να το απολαύσουμε».

Για το τι σημαίνει αυτό για τον ΟΦΗ: «Δεν είναι εύκολο, είδαμε τι έπαθε και ο Άρης. ΤΟ θέμα είναι να ανέβεις. Και να μείνεις στην Football League μπορείς να χτίσεις το μέλλον σου. Από την Γ’, όμως, μπορεί να εξαφανιστείς. Δεν είναι εύκολο σ’ αυτήν την εποχή, όταν γίνονται τελικοί χωρίς κόσμο εμείς να έχουμε τέτοια δύναμη δίπλα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: ΟΦΗ