Ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας και οι Σαββατιάτικες αναμετρήσεις κάνουν ακόμα κι εκείνους που απλά παρακολουθούν τις εξελίξεις στα ματς, να… περνούν από τεστ κοπώσεως με την τροπή που παίρνουν τα παιχνίδια.

Και έπειτα από ακόμα ένα τέτοιο που είχε σασπένς, τρία γκολ στα τελευταία λεπτά και διαδικασία πέναλτι, η Νιούκαστλ βρέθηκε στον 4ο γύρο μετά το 7-6 επί της Μπόρνμουθ από τη «ρωσική ρουλέτα», έχοντας ισοφαρίσει στο 90’+5’ για το 2-2 της κανονικής διάρκειας και έχοντας δεχθεί γκολ στο 120’ για το 3-3 της παράτασης!

Ο Γκόρντον στις καθυστερήσεις του ματς ισοφάρισε για το σύνολο του Έντι Χάου, πληγώνοντας τους «cherries» που έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο τους παιχνίδι στη μετά – Σεμένιο εποχή.

Μάλιστα, η ομάδα του Ιραόλα είχε κάνει ανατροπή μέσα σε 6 λεπτά με τα γκολ των Σκοτ και Μπρουκς στο 62’ και το 68’, απαντώντας στο προβάδισμα που είχε δώσει ο Μπαρνς στη Νιούκαστλ από το πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μέρους.

Στην παράταση κι ενώ όλοι πίστεψαν πως ο Μπαρνς πέτυχε νέο γκολ buzzer beater στο 118’ μετά από εκείνο κόντρα στη Λιντς, ήρθε ο Ταβερνιέρ στο 120’ να γράψει το 3-3 με προβολή για να εκμεταλλευτεί μεγάλο λάθος της άμυνας και του Ράμσντεϊλ.

Ο τελευταίος το πήρε… προσωπικά στα πέναλτι. Έπεφτε σωστά, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει τους αντιπάλους του όσες φορές θα το ήθελε ιδανικά.

Ο Βόλτεμαντε είχε δοκάρι, ο Εβανίλσον νικήθηκε από τον Άγγλο κίπερ της Νιούκαστλ, το ίδιο συνέβη και με τον Μπρούνο Γκιμαράες που είδε τον Πέτροβιτς να του λέει «όχι», ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση χάρη στον Ράμσντεϊλ που απέκρουσε τα χτυπήματα των Χιμένες και Ντιακιτέ.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Τσέλτεναμ – Λέστερ 0-2
Έβερτον – Σάντερλαντ 0-3 πεν. (1-1 κ.α. και παρ.)
Μάκλσφιλντ – Κρίσταλ Πάλας 2-1
Γουλβς – Σριούσμπερι 6-1
Μπόρεχαμ Γουντ – Μπέρτον 0-5
Μπέρνλι – Μίλγουολ 5-1
Ντονκάστερ – Σαουθάμπτον 2-3
Φούλαμ – Μίντλεσμπρο 3-1
Ίπσουιτς – Μπλάκπουλ 2-1
Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ 10-1
Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ 2-2
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπρέντφορντ 0-2
Στόουκ – Κόβεντρι 1-0
Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ 7-6 πεν. (2-2 κ.α., 3-3 παρ.)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Άνφιλντ αποθέωσε τους Ρόμπερτσον και Σαλάχ μετά το φινάλε του Λίβερπουλ-Φούλαμ

Λίβερπουλ με άρωμα νέας εποχής και ηγέτη Σαλάχ, λύγισε τη Φούλαμ

«Ξέρανε» την Μπρέντφορντ και ελπίζει για Ευρώπη η Έβερτον - Καθάρισε την Μπέρνλι η Μπράιτον

Από την ένταση στην απογοήτευση: Το παιχνίδι των συναισθημάτων του Αρτέτα κόντρα στην Μπόρνμουθ

Φινάλε για γερά νεύρα στην Premier League: Το πρόγραμμα Άρσεναλ και Σίτι που θα κρίνει τον τίτλο!

Κατηφορίζει η Άρσεναλ: Ήττα από την Μπόρνμουθ, χαμόγελα για Σίτι και... φωτιά στην κορυφή!

ESPN: «Σε αδιέξοδο ο Εντού με τον όμιλο Μαρινάκη»

Ο Μαυροπάνος που λατρεύουν στη Γουέστ Χαμ, άνοιξε βιβλίο… 19 χρόνων για την Ελλάδα στην Premier League!

Ο Μαυροπάνος καθάρισε τη Γουλβς και η Γουέστ Χαμ στέλνει την Τότεναμ στην επικίνδυνη ζώνη

Βρήκε δίχτυα ο Μαυροπάνος και άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουλβς!