Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ και το «St James’ Park» πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται πως έχει πάρει ο Κίεραν Τρίπιερ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο 33χρονος αμυντικός θέλει να φύγει από τις «καρακάξες», με τις οποίες και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, καθώς, ο χρόνος του έχει μειωθεί σημαντικά, με τον κατά 12 χρόνια νεότερό του, Τίνο Λιβραμέντο, να είναι εκείνος που έχει πάρει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Με δεδομένο πως βαδίζει αισίως στα 34 του χρόνια, ο Τρίπιερ επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα όπου θα αγωνίζεται ως βασικός. Μια τέτοια λύση και προοπτική μπορεί να του την προσφέρει η Έβερτον, η οποία και βρίσκεται σε επαφές με τη Νιούκαστλ για τον δανεισμό του πολύπειρου μπακ.

Από τον Γενάρη του 2022, όταν και μετακόμισε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Νιούκαστλ, ο Τρίπιερ μετράει 92 συμμετοχές με 4 γκολ και 21 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»